Wow-känsla

Hej!! Har inte hunnit med att skriva något under dagen, därav ett sent inlägg. Började dagen med utsläpp och därefter åkte vi iväg med familjen en sväng på förmiddagen. Väl hemma slängde vi i oss lunch och så åkte jag och mamma ut till stallet! Red Diana, tog in hästarna och skyndade oss hemåt, hehe. Vi var faktiskt iväg och tränade nu på kvällen, riktigt roligt var det men det kommer att kännas imorgon ;) Men väldigt nyttigt!
 
Dagens ridpass bjöd på alla känslorna man kan känna, typ. Först lät jag henne jogga igång och hade en ganska bra känsla, sen när jag satte lite lite mer krav så satte hon sig på tvären. Så fick kämpa lääänge med att få henne dit jag ville och få henne att vilja samarbeta, vilket är lättare sagt än gjort. Men det gick!! Helt plötsligt föll polletten ner och Diana var SÅ fin. Verkligen wow-känsla! Mjuk som smör i sidorna, fick ett härligt stöd i handen, en jäkla bakbensaktivitet och lekte med tempoväxlingarna i både traven och galoppen. Snacka om att jag hade en häftig känsla! Framöver är min plan att jobba på det sättet, låg i formen, lösgjord och massor av övergångar och tempoväxlingar. När Diana väl stärker sig i det arbetet kommer vi att kunna visa riktigt fina gångarter på banan :) Gav mig efter att ha känt på traven och galoppen, klappade om henne massor och skrittade ut. Alltid noga att man i såna fall ser till att få igenom det man vill och ger sig, så att man inte lyckas vända på den fina känslan när man väl nått den.
 
Ligger för tillfället i soffan och håller på att somna, hehe. Sååå trött! Men härligt trött, kommer sova gott inatt tror jag. Vi hörs imorgon, då med en veckoplanering och såklart med ett kvällsinlägg också! Kram.
 
 
Diana var trött efteråt ♥ Så glad att jag lyckades lösa problemet idag!!
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback