Tävlingsplanering

Skulle inte du kunna skriva ett tävlingsplanerings inlägg med Diana? Om du har det förstås :)
 
Fick denna fråga häromdagen, såklart kan jag göra det! Tävlingarna har känts sååå långt bort den senaste tiden, så har knappt ens haft någon plan, faktiskt. Har mer tänkt att träna på och känna av när det blivit dags att starta. Diana har ju vart som en berg- och dalbana under sommaren, hehe, och jag har inte vart sådär jättetaggad på att tävlat. Känt att vi haft så mycket mer kvar att ge innan vi ens kunnat tänka på tävlingarna men på sistone har jag känt den känslan jag velat känna och faktiskt anmält till några tävlingar! 
 
Diana har ju inte tävlat så mycket alls i sitt liv och det har gått ett par år sen dess, så min plan är att starta ganska så lätta klasser och ge henne lite mer rutin! Därför så är planen inte helt spikad, utan detta är bara en "skiss". Vilka klasser vi startar samt om vi startar får Diana bestämma, tänker inte stressa med henne utan ta det i hennes takt. Tänker heller inte starta om allt inte känns klart till 99,9%, hehe, utan vill gå in på banan med självförtroende och att vi båda känner att det känns lätt, så Diana får en bra upplevelse och ett gott självförtroende! Men såhär ser vår "plan" ut:
 
23/9 - Gripens Ryttarförening
Är lite osäker på om vi åker på denna eller inte, har ju precis hittat knapparna men har mycket kvar innan det sitter, så vi får se om vi startar eller inte. Vi är anmälda till en LB:2 i alla fall :)
 
14/10 - Vänsta Ryttarförening
Till denna tävling är vi anmälda till en LA:3, vilket känns som att vi borde vara ganska klara för tills dess. Tycker egentligen att LA-programmen känns så mycket lättare än LB-programmen, så vill helst gå ut i LA direkt.
 
28/10 - Katrineholms Ryttarförening
Denna tävling har inte öppnat sin anmälan än, men vi siktar på att komma med till den! I så fall startar vi även en LA:3 här. 
 
11/11 - Örebro Fältrittklubb
Eventuellt startar vi en LB:3 eller en LA:4, lite beroende på hur föregående tävlingar har gått. Om vi åker eller inte beror lite på väder och underlag, förutsatt att vi kommer med också. I så fall blir detta årets sista tävling, så tar vi några månader med en kortare, aktiv vila och så tränar vi på tills våren! Finns redan ett par tävlingar tidigt i början av 2018 på storhäst, så blir nog inte så långt uppehåll :)
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback