Klapp och massor med beröm

Men hur fin eftermiddag fick jag inte i stallet idag?? Cyklade ut, satte på Noel och Ludwigs podd (♥) och gjorde stallsysslorna. Lägger in nytt spån varje måndag så mina hästar fick det mysigt och fint, då känns det extra bra i matte-hjärtat. Tog därefter in Diana och gjorde i ordning henne för ett ridpass, så kom mamma ut till stallet och så begav vi oss ut i skogen. Jag tog en kort joggingtur på skogsvägarna med Diana, man får passa på medan underlaget funkar och solen skiner! Diana var jättefin, skönt då jag inte ville göra allt för mycket, mest bara rasta av henne. Vi hade ju svårare i vänstra sidan igår, men fick igenom det superbra idag och avslutade med att ta några språng i den galoppen bara för att känna att det gick. Och det gick!! Klapp och massor med beröm och Diana var jätteglad, även jag. Min fina tjej!!

Duchess och jag tog en mysig promenad efter att jag ridit Diana, snacka om att hon var pigg! Gav henne en ordentlig ompyssling efteråt och masserade henne, ryktade henne och lät henne stå med Back on Track på rygg och ben. Skönt för henne, hon njöt för fullt! 

Har också suttit med en häst-uppgift idag som handlar om skador, så himla roligt och intressant, måste jag säga. Man snappar upp mycket bra och får en hel del tankeställare! Men har nu gett upp för dagen, hehe, så ska snart gå och lägga mig, faktiskt. Imorgon väntar morgon-träning för Elin med Diana och därefter ska jag till praktiken och ha ett möte samt vara där på eftermiddagen, längtar! Vi hörs!

(Ska bara tillägga detta, ifall någon undrar. Jag är inne i en ganska jobbig period och har därför fått stanna hemma från skolan denna vecka, väldigt tacksam för det samt att skolan vart så förstående. Detta av olika anledningar, men ingenting jag ska dela med mig av. Men ska till praktiken då det är ett ställe dit jag kan åka och samla krafterna. Tänker inte skriva mer om det, men då vet ni. Kram på er ♥)

 
 
Hängläpp ♥ Lovar (!!) att Duchess inte fick sova med all lera på kroppen ;) Regel med mina hästar; ingen får stå lerig eller med smuts i hovarna under nätterna. 

 
Kommentarer

Kom ihåg


Trackback