I'm back

Tog en paus härifrån denna vecka, det behövdes. Har varit en jobbig vecka men också en ganska så rolig, som en berg- och dalbana, det har gått upp och ner. Men så är det ibland och så får det vara, bara man tar sig ur det och inte bara ger upp. Aja, nog om det!
 
Den här veckan har varit lite annorlunda i skolan, vi har vart på en ridskola hela veckan och haft lektioner samt lärt oss slå på tappskor. Inför hästskötarexamen (heter det så?) så måste man ha tappskokompetens för att kunna bli diplomerad hästskötare, så i tisdags och onsdags övade vi på att slå på skorna samt slå till dem och igår var det dags att visa vad vi lärt oss. Blev lite stressad, hehe, men lyckades ta mig i kragen och fixade kompetensen! Ett steg närmare att bli diplomerad hästskötare, skönt! 
 
Diana har också varit upp och ner denna vecka, hehe, märkte faktiskt idag att Diana brunstar. Så kan ju vara därför! Vi har varierat skogsturer med pass på banan och för det mesta har det gått bra, bara igår som det kom ett litet bakslag. Men jag lyckades ändå lösa det, ta oss ur det och avslutade med en magisk känsla, så det går ändå framåt även om det känns som att behöva gå i en enorm uppförsbacke när det tar emot. Ikväll tränade vi också, men kommer ett separat inlägg om det!
 
Duchess har jag hunnit med att rida två gånger denna vecka också, så himla roligt!! Älskar att sitta upp på henne och verkligen hitta hem. Hon tog det lugnt förra veckan så denna vecka har varit en "jogga igång"-vecka, så det har vart mycket krut under hennes hovar ;) Skrittade och travade endast i måndags och det var Duchess inte jättenöjd med, det vart för lite jobb, haha. Men igår tog vi även galopp och jag bara satt och log, vilken känsla hon kan ge! Ska försöka få till tid att rida henne regelbundet sådär en eller två dagar i veckan, kan tänka mig att det kan behövas på henne. 
 
 
Spons by HM ;)Kommentarer

Kom ihåg


Trackback