Friyay

Ni måste ju tröttna på hur glad jag är över min lilla häst ;) Hehe, men här kommer ytterligare ett inlägg fullt med glädje!! Dagens träning gick så himla bra, minst sagt. Lite test i början i galoppen, men kunde rida igenom det och efter det blev Diana så fin! Där jobbade vi med tempoväxlingar, så fick lägga en volt vid A respektive C och samla henne och därefter ta en långsida och öka, med fokus på att få henne att spåra. Kan säga såhär, snacka om att Diana kan öka galoppen!! Med mer styrka kommer den bli så himla fin :) Var så roligt mot slutet av galoppjobbet, kunde nästan bara sitta där och Diana samlade sig och verkligen kom upp i uppförsbacke. Som sagt, mer styrka så kommer det bli så bra!
 
I traven fick jag sätta lite mer krav, så fick sitta ner och känna på lite öppnor, slutor och skänkelvikningar. Och det gick så himla bra! Fick sån fin känsla där också, Diana tog verkligen i och hade henne exakt där jag ville ha henne. Alla rörelserna gjorde hon så himla bra, så roligt! Och även under avjoggningen var Diana så fin, kunde leka med olika tempon, både på böjda och raka spår och hon var perfekt i handen.
 
Note to self; YTTERTYGELN!! Den är viktig och får inte glömmas bort. Inte tänka för mycket, utan på Diana kan man bara "jaha, då gör jag en öppna NU" istället för att förbereda långsidan innan, typ, som man måste på Duchess. Utan på Diana får man vara lite crazy and wild, haha!
 
 
Guldboots till guldhästen ♥
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback