Dagens träning

Fredagar är ju den bästa dagen på veckan, men snacka om att den blir ännu bättre när det står träning på schemat! Och ännu bättre blir det när träningen går så himla bra ;) Hehe. Elin började med att rida fram henne och Diana var så himla fin!! Nästan så det började klia i fingrarna efter att sitta upp, men kan nog tänka mig att Elin inte längtade efter att sitta av, haha. Diana har lite som en propp i sig ibland, skulle man kunna säga, och sen när man väl får ur den så blir hon så himla rolig och rida. Då gör verkligen Diana allt för en.
 
När jag satt upp så kunde jag behålla den där fina känslan och vi gjorde ett toppenpass utan några dumheter alls! Var någon gång Diana var på väg att sätta sig på tvären men fick hjälp att förebygga det innan det hände. Började med lite basic stretch på serpentiner bland annat, därefter jobbade vi vidare med galoppen. Galoppen kändes magisk idag, sådär rund och fin! Till och med så fin att vi kunde jobba med slutor! Kände på lite förvänd galopp också som var riktigt, riktigt fin. I traven därefter jobbade vi med lite skolor vilket gick bra, men jag hade behövt lossa låren lite mer för att få en ännu finare känsla. Jag blev lite knipande och då står Diana emot lite, men absolut inga dumheter ifrån hennes sida. Det är lite svårt för mig, det där med sitsen. På Duchess har jag fått varit med och hjälpt henne hela tiden vilket gjort mig väldigt stark i benen, men på Diana måste jag vara superlätt i benen och rida mer med sätet och magen, men där är jag ju lite svagare. Kan vad jag ska göra i teorin men, såklart, är det svårt att göra i praktiken. Men kämpar vidare med det och en dag ska polletten trilla ner!
 
Jag känner mig i alla fall så himla nöjd över träningen och särskilt över Diana. Så himla fin kändes hon!! Hon är verkligen så himla rolig att rida när man får henne att vilja jobba med en, då gör Diana vad som helst och har ju inte svårt för någonting. Njuter så av dessa fina stunder och blickar fram emot dagen då vi har kommit över dessa tjurigheter, hehe, och bara kan leka med allt! Men för att ta oss dit så krävs det massor av träning, vilket bara gör det roligare. Älskar att träna!
 
 
 
 
Outfit:
Handskar, hjälm, ridbyxor, träns, schabrak, boots och paddar från Strömsholms Sadelmakeri ;) Fleece från Harcour, stövlar samt lindor från Hööks!Kommentarer

Kom ihåg


Trackback