1-0 till mig

Idag står det 1-0 i matchen Sara Stina mot Diana ;) Haha! Var upp tidigt imorse och red och märkte redan i stallet att Diana var på lite dåligt humör, så tog en liten genväg och började med skritten ute i skogen. Där hittar vi varandra nästan direkt och jag kan ta igenom det jobbiga lättare där, så då får jag lättare när jag väl kommer in på banan. I alla fall, Diana lackade ur lite på mig först, men höll mig till planen och till slut fick jag med henne på min sida! Och då känns allt, såklart, lekande lätt. Travjobbet var superfint, verkligen så nöjd med det! Även skritten var väldigt bra idag, var faktiskt den jag kunde gå tillbaka till när allt krånglade och på så sätt lösa problemen. Galoppen hade kunnat vart bättre men var finare mot slutet. Avslutade med att ställa mig i galoppen och klappade om henne massor, viktigt att berömma så fort Diana gör rätt!
 
Det vi gjorde bra detta pass;
♥ Även om vi hade kunnat fått bättre kvalité i galoppen så kunde vi göra något svårt - svänga! Hehe, det har alltid varit svårt främst i galoppen då jag tappat bogen och Diana har ramlat åt sidan. Men idag fick jag tag på bogarna och kunde svänga utan att Diana drog åt andra hållet ;) Och då blev även formen mycket bättre!
♥ Övergångarna och tempoväxlingarna var riktigt bra idag, bättre har vi nog aldrig gjort! Särskilt övergångarna från galopp till trav har jag tyckt varit jättesvårt, men det satte vi utan problem idag.  
♥ Och sist men inte minst, kanske det bästa med dagens pass, var att jag vann! Diana vill gärna bestämma över mig och har som en propp i sig med massor med lathet som man behöver dra ur, för får man ur den så får man en extremt pigg, lyhörd och arbetsvillig häst. Och den fick jag ur idag och kunde få min vilja igenom! Löste det på ett bra sätt också, vågade testa andra grejer och idag funkade det.
 
Hann släppa ut hästarna i hagen efteråt och fixa stallet och därefter hade vi stallmöte. Eftermiddagen har spenderats på Strömsholm med Grand Prix Kür, så roligt! Gäller att passa på att se och lära när såna klasser väl går i närheten. Mycket fina ritter, snacka om att jag vill träna ännu mer! Sa det till mamma, kan vi rida ett pass till idag? Haha! Roligt också att se en "syster" till Diana som red på fina procent, Diana har mycket att leva upp till ;)
 
 
 
 
Nya schabraket, älskar det!! Schabrak, hjälm, fleece, ridbyxor, handskar, skydd och träns från Strömsholms Sadelmakeri. Boots från Granngården och stövlar från Hööks. Kommentarer

Kom ihåg


Trackback