Tisdag

Idag började jag dagen med att åka ut till praktiken, alltid lika roligt! I vanlig ordning mockade vi stallet först, tog frukost, åkte upp med en häst till Strömsholm, tog lunch och på eftermiddagen kom hovslagaren och jag mockade en av hagarna samt putsade en del. Jag hade ju min praktik på en ridskola i ettan så det var väldigt skönt att komma ifrån de fasta rutinerna till Gabriella där dagarna är mer fria, så att säga. Alla dagar ser helt olika ut och kan innehålla allt från den vanliga mockningen till tävlingsdagar och hingstvisningar, liksom. Så himla roligt och jag trivs så bra där! 

. Är så extremt förkyld, sådär snuvig och alldeles yr i huvudet, så är väldigt trött efter denna dag! Sen upp tidigt imorgon och ut till stallet. Sovmorgon = morgonträning! Därefter skola fram tills ungefär 17 och plugg resten av kvällen.

Tog nyss en dusch och inväntar Svenska Hollywoodfruar, efter det ska jag gå

När man vill ta en mysbild men hästen inte vill vara med, haha.

Spenderade min eftermiddag i "vårt" stall. Fixade mockningen och tog in båda hästarna då det spöregnade, fick så dåligt samvete av att tänka på att bara ta in Diana så Dudd fick följa med in också, hehe. Så Duchess fick stå kvar inne i stallet och äta hö medan jag tömkörde Diana. Diana var jättefin idag, väldigt pigg men använde energin på rätt sätt! Jag har ju alltid överlåtit tömkörningen till mamma eftersom att mamma är fantastisk på det, men mamma får ju inte gå i närheten av hästarna på ett tag så då har jag fått lärt mig hur man gör och tycker det är jätteroligt! Har hittat en inspänning Diana trivs med (mamma kan jobba dem utan inspänning men jag har inte kommit så långt än) och blir bättre och bättre på det varje gång! Så mamma och jag får slåss om tömkörningen sen när hon blir frisk ;) Precis som med mockningen, hehe.

straight to bed
Kommentarer

Kom ihåg


Trackback