Dagens och gårdagens

Igår var det full rulle hela dagen, så blev det en sen kväll i stallet och jag somnade, såklart, så fort jag kom hem nästan. Men somnade med ett leende på läpparna för Diana var så duktig på träningen!! Eller ja, det började med några mordhot och svordomar för Dianas del, prinsessan hade nämligen ingen lust att åka med till träningen... Herregud, tog en halvtimme bara att få in henne i transporten, liksom. Hon är ju en sån som bara bestämmer sig för att inte göra något och då gör hon det inte, då får man bara vänta ut henne. Men till slut så! Vi blev lite sena men inte så märkvärdigt, det är tur att jag alltid planerar med för mycket tid så att man ändå kommer i tid om något sånt skulle hända ;) 
 
Själva träningen gick ju strålande! Elin red fram Diana och de dansade fram, skulle man kunna säga. De gör den ena svåra saken efter den andra och Diana tar allt med en klackspark. Så roligt! Jag fick också behålla den där lekande lätta känslan när jag hoppade upp, för Diana var verkligen riktigt fin :) Vi lekte med lite rörelser och jobbade på med fattningar, snacka om att det gått framåt sen senaste träningen! Rolig är hon, hon har ju knappt velat galoppera med mig under en ganska lång tid men igår ville hon bara galoppera, hehe. Red inte så länge utan travade sen av med massor med klappar och så åkte vi hemåt. Och gissa vad? Diana gick in i transporten på första försöket hemåt, hehe. Meeen vintern är på väg och vi har flera träningar inbokade framöver vilket betyder många resor med transporten, så det där med lastningen kommer nog funka galant tills våren! 
 
Idag har jag varit i stallet hela dagen, båda hästarna har fått gått varsitt pass och allt stallfix på det. Men en mysig dag har det varit! Fixade klart stallet och red Duchess efter det. Vi tog några busgalopper ute på grusvägarna som var fina efter allt regn :) Hon var som en kanonkula och tyckte verkligen det var roligt! Älskade ponnyn ♥ Red därefter Diana och där kan man snacka om krut under hovarna! Hon var på tårna och jag fick kämpa med att coola ner henne, hehe. Joggade lite lugnt även med henne på grusvägarna och då var hon lite lugnare, Duchess vill jag alltid skrittjobba när hon är på tårna men Diana lugnar ner sig desto fortare det går, hehe. Men hon kändes så fin!! Hade tänkt att hon skulle ta det lugnt imorgon men ändrade mig snabbt till att det får bli ett joggingpass för hennes del, hon behöver få ur sig lite energi. De fick gå ut en sväng efter sina ridpass men plockade in dem innan jag åkte hem, även om vi inte ens har intaget för våra hästar denna helg. Men det vräkte ner och de såg så ledsna ut, så det kändes gott i mamma-hjärtat att ta in dem i värmen, spola av benen och ta av de deras blöta täcken :)
 
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback