Världens bästa Diana

Kan nog inte med ord beskriva hur glad jag är över Diana idag! Jag hade gjort upp en plan inför lastningen, så när jag hade fixat klart med henne i stallet så tog jag ut henne på banan och gjorde övningarna jag fått av Elin, det vill säga att göra massor av halter, flytta henne och rygga henne. Så det gjorde jag ett par gånger innan jag gick ut till transporten, gjorde lite samma saker och sen så gick vi på transporten. Diana stannade, såklart hehe, på rampen först och var lite skeptisk, men jag tog en godis i handen och duttade lite med spöet på henne och efter en kort stund så gick hon på, utan några problem alls! Då var hela min dag gjord, typ, så då tänkte jag att ridpasset får gå hur som helst, för redan där var jag så himla nöjd.
 
Väl på Strömsholm så var Diana rädd för allting, herregud... Piaffade runt utanför ridhuset och blåste upp sig. Men hon slappnad av efter ett varv i ridhuset och så sadlade vi och efter en lång stunds skrittande för hand så satt jag upp, och Diana var så fin redan från början! Fick det perfekta stödet i handen och fick fram henne ganska bra, tyckte hon var lite loj eller vad man ska säga, men det berodde nog på grund av att hon var trött i huvudet efter lastningen och den lilla resan. Tändje lite på gränserna idag och jobbade mycket med tempoväxlingar i traven samt jobbade henne i en något högre form, fick en riktigt fin känsla efter en stund när jag fick henne att ta i ordentligt med bakbenen! Galoppen var superfin men fortfarande strul med fattningarna. Och lika duktig med lastningen när vi skulle hemåt dessutom, stannade och var lite skeptisk men krävdes inte mycket övertalning för att få in henne. Så himla skönt!!
 
Diana fick massor av beröm och extra ompyssling när vi hade kommit hem, ordentlig massage med båda massageborstarna, avspolning, frisering och massor av klappar, såklart! Och snacka om att Diana njöt, hon älskar verkligen att bli ompysslad. Imorgon så ska vi ut och rida i skogen, en vän till mig ska hjälpa mig med Diana så jag ska ta Duchess, och sedan blir det några dagar med promenader och joggingpass innan vi tränar på igen. Känns verkligen som att vi tog femtio tusen steg framåt idag och jag känner mig bara så motiverad att få utvecklas och träna med denna häst!
 
 
 
 
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback