SM på Strömsholm

Hej på er! Dagarna på Strömsholm gick i ett och jag hann inte med mer än att vara där och vara i stallet, så det fanns inte någon tid till bloggen, helt enkelt. Men idag så har jag tagit sommarlov vilket innebär att jag äntligen har tid till roliga saker, till exempel bloggen! Så jag ska se till att verkligen lägga ner tid här och bygga upp den till så som den var förr 😊 Hoppas att ni vill fortsätta följa med på vår resa!
 
I söndags så var jag på Strömsholm hela dagen, fixade stallet på morgonen och såg därefter Young Rider-finalen samt juniorerna. Herregud, så känsloladdat det var i juniorernas final! Min vän Cornelia låg etta inför küren och gick in och levererade en superritt och tog hem SM guldet! Så vi var kvar ett bra tag efter att klassen hade avslutats och firade med Cornelia och hennes team, och kramade varandra hejdå eftersom att Cornelia efteråt flyttade ner till Skåne. Snacka om en känslomässig och gråtfylld kväll, men är så himla glad för Cornelias skull! ♥ I övrigt så tyckte jag att juniorerna levererade på topp detta år! Alla är otroligt duktiga och hästarna är riktigt fina, så det var jättekul att se! Tycker också att det har väldigt bra kürer och bra musik till, gillar även seniorernas men ibland kan deras musik bli lite tråkig, om man får säga så? Juniorena har lite mer modern musik så att säga, hehe.
 
Känner mig så himla motiverad efter denna helg! Jag har lagt upp en plan för Diana och har sett så himla många fina ekipage och fina ritter, och jag har även satt upp mitt stora mål med Diana. Ett väldigt långsiktigt mål och det är att ta oss till Young Rider SM om två eller tre år, puh! Det känns lite läskigt att skriva, hehe, och tänka på att vi en dag skulle rida in på GP-banan och göra piruetter, bytesserier och sådant, men om ens mål inte skrämmer en så är de inte stora nog, eller hur? Man ska ju sikta högt och denna gång har jag en häst med kvalitéer att gå dessa klasser, men mycket ska ju stämma och vi måste träna massor innan dess. Jag har delat upp vårt mål i delmål och första delen är denna sommar då vi ska träna massor och bara bygga upp henne, och sedan till hösten ska vi ut och tävla lätta klasser och bara ge henne rutin! Och så är min förhoppning att kunna börja med byten till hösten/vintern och tävla lite högre till våren, men vi får se hur det går med byten, hur det går på tävling och så. Men jag har en plan, jag har ett mål och jag känner mig så himla peppad på detta!
 
Ska inte dra ut mer på detta inlägg, haha, så en liten uppdatering om hur det gått med hästarna de senaste dagarna ska ni få i ett separat inlägg 😊 Vi hörs!
 
 
 
 
 
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback