Mys i skogen

Förmiddagen spenderade jag i stallet tillsammans med mamma. Utsläpp först och därefter skrittade jag ut Diana i skogen med mamma som sällskap, så mysigt! Diana skötte sig jättebra, dessutom, och verkade uppskatta att få komma ut i skogen och rensa huvudet lite. Min plan dagarna framöver är att blanda turer i skogen och på fälten med bommar och lösgörande jogging, sedan trappar vi upp arbetet lite och ska träna nästa vecka (första gången sedan i april!!) för att ta några lugnare dagar på liknande sätt. Det kommer nog Diana att uppskatta! 

 

Vi fixade stallet efter att vi hade ridit samt fyllde på vatten ute i hagarna, så åkte vi hem och satte oss i soffan framför livesändningarna från Lövsta Future Challenge. Vi dukade upp med jordgubbar och smörgåstårta och njöt av bra dressyr, snacka om lyx! Ska kika lite på Unga Hästar-klassen också, men först måste jag blogga 😉

 

Så min dag kommer att bestå av att sitta och titta på dressyr, typ. Snacka om en bra dag! Ska ut till stallet mot kvällen och ta in hästarna samt massera Diana och fixa med hennes mugg, så ska jag fixa lite med Duchess då hon fått någon typ av sår på benen, så det ska tvättas, smörjas in och så ska benen lindas. Ska fixa något eller några inlägg som kommer upp under dagen, så vi hörs!

 

 
 
 Kommentarer

Skogen är nog rogivande för både människor och djur!


Kom ihåg


Trackback