Midsommar

Glad midsommar! Jag har flängt runt hela dagen, känns det som. Började dagen i stallet tidigt imorse, därefter åkte jag hem, snabbduschade och fixade i ordning mig och så åkte jag och resten av familjen ner till slottet på midsommarfirande. Vi var där i lite mer än en timme och efteråt åkte vi till min farmor och farfar för lite fika! Så vi kom alldeles nyss hem och jag känner mig helt slut, herregud. En kväll hemma i soffan väntas och det uppskattar jag!
 
Diana var så himla fin imorse, tog ett pass på banan och började med att verkligen se till att få henne exakt där jag ville ha henne. La mycket tid på skritten då Diana var lite stretig, men kunde rida mig igenom det och fick henne superfin efter det! Joggade fram rund och låg i traven och värmde upp på samma sätt i galoppen med lite skänkelvikningar och förvända linjer. Var så jäkla glad bara efter uppvärmningen, Diana kändes så fin och jag har nog aldrig fått galoppen så bra från början! La sedan mycket fokus på tempoväxlingar i traven och varvade det med att rida olika programdelar ur LB och LA i både galopp och trav. Det gick så himla bra och tävlingarna känns inte så långt ifrån, men vem vet, Diana kan lika gärna dra ner mig på jorden imorgon ;) Så man får passa på och njuta! Skämt å sido, men ja, det kändes verkligen så himla bra idag! Diana är på gång och nästa vecka ska vi äntligen få träna för tränare också, så roligt! Glad över min fina häst. ♥
 
Som sagt, blir en lugn kväll för mig, skönt ändå. Mamma och jag har hand om stallet både imorgon och på söndag dessutom, så blir en helg med massor av tid i stallet. Ska försöka skriva lite inlägg ikväll, så jag kan tidsinställa inför helgen och nästa vecka, då nästa vecka blir ganska fullspäckad. Har ni något särskilt ni vill läsa om får ni gärna skriva det till mig! Annars får jag anstränga mig lite extra och komma på egna idéér ;) Kram på er!
 
 
 
 
Diana sportade i blommor idag, haha, min fina häst!
 
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback