It`s just a bad day, not a bad life

Ja, det citatet får väl beskriva mina senaste dagar. Herregud, har verkligen varit ett par jobbiga dagar! Hänt mycket i mitt eget liv så att säga och har haft en rejäl svacka med Diana, så därför har jag valt att ta lite distans från bloggen då varken motivationen varit så hög och det är inte så kul att skriva när man inte mår så bra. Men nu ska det vända, har jag bestämt mig för 😉 Nu har jag deppat klart och det kan bara bli bättre!
 
Idag så har jag passat på och tagit sovmorgon, har sovit ganska dåligt i några dagar och det har verkligen märkts, så var skönt att få sova ut! Ska bara ta det lugnt idag och sedan åka ut till stallet mot kvällen. Ska rida Diana på banan har jag tänkt, ett lösgörande pass och hoppas på att få kunna få lite hjälp av mamma. Mamma har fått ridit henne lite åt mig dessa dagar vi haft lite problem, så då har jag fått suttit upp efteråt och fått sån fin känsla! Jag har ju lite svårt att träna för mamma av någon anledning, men får bita mig i tungan och bara lyssna för det blir ju bra då, hehe. Men som sagt, bara lösgörande och få henne mjuk och fin, så ska vi träna lite imorgon med hjälp av mamma och känns det bra så ska jag känna på lite programdelar ur programmen vi tänkt rida i höst. Blir nog ett bra upplägg!
 
Ska försöka få upp lite inlägg under dagen, annars så hörs vi ikväll! Kram på er och tack för att ni fortsätter läsa här, även om jag inte sköter bloggandet sådär jättebra. ♥
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback