Inköpen från Strömsholm

Förra veckan så var det ju tävlingar på Strömsholm och då har de ju en del utställare där, så jag gick ju såklart även där och kikade runt bland all shopping! Dessvärre tyckte jag inte att shoppingen var på topp detta år, ganska få utställare med ett väldigt liknande sortiment och så var det lite tråkigt att man inte hann med att kolla något på mässan i 20 minuters-pauserna på grund av att det låg ganska långt ifrån. Men jag hittade något jag sökte efter, i alla fall, och det var nya smycken från Ryttarsmycken! Älskar sakerna därifrån, himla bra kvalité och finns så mycket olika saker så man vill ju bara ha allt! Velade lite mellan gulblåa saker eller svarta saker, men det blev svarta och så lovade mamma att jag kan få gulblått om jag tar mig till SM 😉 Skämt å sido. Men det blev ett armband och ett hårband med stenar i alla nyanser mellan svart och vitt, så att säga, vilket kommer att passa perfekt till mitt tävlingsschabrak och pannbandet på Dianas träns som är i nästan exakt samma färg!
 
Sedan hittade jag inte så mycket mer på mässan, faktiskt, men vi var ju såklart tvungna att åka upp till Strömsholms Sadelmakeri också, hehe. Bästa butiken! Jag var ju på jakt efter ett par höga bruna paddar men det fanns ingenstans, så beställde ett par ifrån Eskadron därifrån och så köpte jag ett par bruna lindor ifrån Mias RS. Älskar Mias lindor, sån bra kvalité och bra att linda med, dessvärre så är de lite för tjocka att linda ponnyer med så har tyvärr inte kunnat samlat på mig några under tiden med Duchess förutom ett par beiga, men nu när Diana kan ha dem utan problem så är det dags att påbörja samlingen, haha. 
 
Nu får jag shoppingförbud efter detta och ska spara pengar tills i augusti då vi ska till EM med skolan! Hoppas på att vi får tid till att gå på mässan där, har höga förväntningar på den! Ska då kika efter en kavaj, min har blivit liiiite liten och har förälskat mig totalt i Pikeurs kavaj Saphira, så är väldigt sugen på att köpa en sån. Tyvärr kostar den ju ganska så mycket... Ska också klämma på stövlar då också, hehe, högst upp på min önskelista står ett par bruna från De Niro, så brukar gå och drömma om dem på mässor och i butiker, så snygga! Men även dem kostar ju mycket och än så länge så håller ju mina älskade stövlar ifrån Hööks, men nästa stövlar när mina har gett upp livet blir nog ett par De Niro.
 
 
 
 
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback