Hov1 och dagens planer

Inte nog med att Diana var superfin igår, utan det följdes av en väldigt rolig kväll tillsammans med mina vänner. Mötte upp några vänner i Västerås och i med att det är festival där så skulle Hov1 ha konsert, så vi var ju såklart tvungna att gå. Riktigt bra platser fick vi och hade en väldigt bra kväll! Känns galet att jag fick se killarna i verkligheten och stå där och skriksjunga låtarna som betyder massor för mig, världens bästa killar. ♥
 
Idag så var min tanke att fixa med bloggen på morgonen, men som vanligt drog jag mig i sängen liiite för länge och tiden till bloggen försvann, hehe. Så typiskt mig, ligger alltid kvar i sängen i sådär 20-30 minuter efter att alarmet har ringt och får jättebråttom när jag väl tar mig upp, suck. Aja, har kollat lite på livesändningarna från NM samt varit med på ett möte mamma hade, och nu ligger jag i soffan och tänkte fixa med bloggen.
 
Diana får en vilodag med promenad idag, så min tanke är nog att Diana får gå ute i hagen hela dagen och så tar jag en promenad samt pysslar om henne efter intaget. Så får de gå ute länge, blir bra även för Duchess med hennes hosta. Duchess tar småtjejerna hand om, så henne ska jag endast ta in mot kvällen. Vi hörs under dagen!
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback