Utvecklande

Dagen har verkligen sprungit förbi! Utsläpp som vanligt imorse samt mockade och packade krafft. Hem några timmar och fixade lite saker här hemma och så tillbaka till stallet, igen, för att fixa med Dianas sår. Och så tillbaka hem, fräschade upp mig lite och så iväg till stallet. Snacka om flängande, haha. 
 
Tove och Ida red lektion för mig på eftermiddagen med Duchess och var superduktiga! Tove börjar få mer och mer koll på det där med att rida Duchess i form och lilla Ida på 8 år har fått stora Duchess att lyssna ordentligt på henne samt blivit så himla modig. Så roligt att följa dessa tjejers utveckling! Och så roligt att min fina ponny får lära upp fler ryttare på samma sätt som hon lärde upp mig. Roligt för mig också att få hålla lite lektioner för det utvecklas jag av, jag går in mycket på detaljer och ändrar små, små ting som förbättrar helheten samt får lov att vara väldigt klurig och reda ut olika situationer. 
 
Avslutade kvällen i stallet med en promenad med Diana, som var mer i luften än på marken. Herregud, tror att Diana hintade lite om att hon börjar tröttna på promenerandet, hehe. Men jag ska faktiskt få börja skritta uppsuttet och skrittjobba henne framöver, så då kanske hon nöjer sig lite i alla fall. Ska bli så roligt att få rida min stjärna igen!
 
 
Kan inte ladda upp nån bild från telefonen för tillfället, så bjuder på en på mig och Duchess från i höstas!
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback