Morgon i stallet

Tog emot att gå upp imorse, minst sagt. Hade svårt att somna igår och låg länge och tänkte, gör ju ont ända in i själen när man vet att ens häst inte mår bra. Somnade i alla fall och blev väckt av mamma strax efter 7 imorse, så slängde i mig lite frukost och bytte om så åkte vi till stallet. Denna helg har vi hand om morgonfodringar, utsläppen samt intagen, vi kommer även att ha hand om det framöver på vardagarna.
 
Lindade av Duchess och fixade med Dianas sår när vi kom, vi vill ju skydda det från flugor och så mamma sydde på en kompress i ett bogskydd och så får Diana gå med det så länge. Såret såg fint ut och Diana gick ganska bra ut i hagen, skönt! Ska ju tillbaka dit vid intagstiden så utöver intaget så ska vi ta en promenad med Diana, viktigt att hon får röra på sig. Duchess har jag ju också idag men vet inte riktigt vad jag ska hitta på med henne, klurar lite på om jag ska ta en lång skrittur i skogen eller om jag bara tar henne på promenaden med Diana. Vi får se! 
 
Passade även på att mocka samt packa krafften efter att hästarna fått komma ut, skönt att ha det gjort. Så har en ledig förmiddag och eftermiddag framför mig, eller ja, vi ska åka och hämta ut Metacam till Diana. Annars vet jag inte vad jag ska hitta på, ganska tråkigt väder så vill mest bara ligga i soffan hela dagen och deppa, typ. Jag funkar så att när mina hästar är glada och friska så är jag överlycklig och minsta lilla fel så blir allt nattsvart, avskyr att veta att mina hästar inte mår helt hundra. Och så känns det ju svintrist att missa tid i sadeln, tycker att jag har utvecklats ganska mycket på sistone och vill ju kunna underhålla det samt underhålla Diana som bara blivit bättre och bättre. "Man ska inte måla fan på väggen" har mamma sagt hela tiden sen igår, men usch vad tråkigt detta är.
 
 
Mina älskade tjockisar imorse ♥ Så glad att de trivs så bra med varandra! Duchess är ju en häst som tycker om att stå ensam i ett hörn och bara lata sig, så känns skönt att Diana låter henne göra det samtidigt som de också kan stå nästan på varandra och kliar varandra flera gånger om dagen. Blir alldeles varm i hjärtat!
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback