Livstecken

Hej på er! Hann inte skriva något igår, snacka om att dagen gick i ett. Utsläpp på morgonen och så motionerade jag och mamma hästarna efter det. Jag red Diana och mamma promenerade Duchess, vi var ute i strax efter en timme och jag passade på att jobba Diana i skritten. Fick en riktigt fin känsla! Vi gick också mycket i ganska långa och branta backar vilket passar Diana utmärkt. Väl tillbaka fick hästarna komma ut i hagen och vi fixade klart stallet. Åkte tillbaka mot kvällen och tog in de samt masserade Duchess och så fick de stå med Back on Track tills kvällsfodringen.
 
Idag så började dagen likadant, utsläpp och så motionerade vi varsin häst. Mamma jobbade Diana på tömmen medan jag och Duchess tog en lång tur ute. Skrittade fram i skogen i backarna, skrittjobbade henne på en grusväg och så joggade jag henne på gräsvägen. Ett riktigt bra pass fick vi till idag! Jobbade mycket med tempoväxlingar och böjde igenom sidorna. Duchess var lite stark till en början och ville gärna lägga sig i handen, men jag var väldigt konsekvent och hade efter en stund "ridit bort det". Ibland så önskar jag att jag alltid hade ridit Duchess så som jag gör numera, numera tar jag tag i problemen och reder ut dem istället för att inte våga ta tag i de och bara undvika dem. Aja, så himla nöjd i alla fall! Även Diana hade varit fin under tömkörningen.
 
Jag fixade stallet efter att mamma och jag släppte ut hästarna och var hemma runt lunch. Har bara tagit det lugnt sedan dess, är så himla trött! Eller inte trött, snarare seg i huvudet? Jaja, ska alldeles strax ta tag i livet och fixa lite saker inför nästa vecka då jag åker bort. Fixa lite inlägg, se över hur hästarna ska tränas, se över saker som måste tvättas och sånt, måste också rensa min telefon då den är överfull... Så ska ta tag i det nu! Vi hörs!
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback