Jobb på gräsvägarna

Jag har legat i solen typ hela dagen, så skönt! La ifrån mig telefonen, pratade av mig lite med mamma och bara slappnade av, liksom. Har så himla mycket saker att tänka på för tillfället, så var väldigt skönt att få lägga det åt sidan och bara ta det lugnt ett tag. En fin solbränna fick jag, däremot, herregud... Alltså, denna bränna är hemsk, för det är en pytteliten rand på bröstet och upp på armarna och på magen, en sån bränna är aldrig snygg men denna är verkligen hemsk, haha! 
 
Mamma och jag var ut i stallet på kvällen, börjar bli standard med kvällshäng i stallet. Vi tog varsin häst och tog ett pass ute på gräsvägen. Jag tog Diana och gjorde ett kanonpass! Det var ett ekipage ute och red på gräsvägen när vi satt upp och tänkte rida ut, så vi fick vänta ganska länge på att kunna gå ut dit och då passade jag på och jobbade Diana lite på banan. Hade ganska halvlånga tyglar och bara skrittade, så först fokuserade jag på att få henne att bjuda framåt i skritten och hitta ett stöd, sen när jag uppnådde det gjorde jag massor av halter och såg till att stanna för sätet och att Diana skulle gå fram direkt. Det jobbet gav väldigt bra resultat och så jobbade jag med att flytta henne lite för skänkeln innan vi gick ut på gräset.
 
Väl ute så jobbade vi de lite i trav och galopp, inte något komplicerat då de bara behövde joggas ganska lätt. Gjorde massor av tempoväxlingar med Diana och var väldigt noga med att både kunna rida henne rak samt böja igenom henne utan att resten av kroppen följde med, alltså att hon ändå skulle gå rakt med resten av kroppen även om jag böjde nacken. Lite svårt först men jäklar vad fin Diana blev! Hade ett bra stöd och en bra form samt fick henne väl fram för skänkeln och kunde sätta tryck i henne samtidigt som jag hur lätt som helst kunde samla ihop henne. Stor guldstjärna till Diana! 
 
 
 
 
Måste bara dela med mig av denna bild, haha. Vår lilla hund älskar att vara med när vi ligger ute i solen, så jäkla söt är han!Kommentarer

Kom ihåg


Trackback