Gårdagen och dagen

Mamma och jag fick jobba på väldigt effektivt i stallet igår eftermiddag, blev lite stressigt men vi lyckades hålla våra tider. Började med att rida Diana och henne joggade jag på banan, vi fortsatte med torsdagens jobb och Diana kändes väldigt fin. Gjorde mycket tempoväxlingar och fokuserade hela tiden på formen, svårt att komma in i ett nytt ridsätt men tyckte ändå att det blev väldigt bra igår. Skrittade av henne på gräsvägen och så tog mamma hand om henne medan jag fixade med Duchess.
 
Duchess red jag ut på gräsvägen, ett ganska kort joggingpass blev det för henne. Skrittjobbade mestadelen av passet och gjorde lite skolor, lite skänkelvikningar och så tempoväxlingar. Riktig fin känsla från början hade jag! Tog därefter trav och jobbade med samma saker och avslutade med att jobba lite med galoppen, lite tempoväxlingar och övergångar bara, ingenting komplicerat. Duchess var superfin, satt med ett leende hela tiden och ville aldrig hoppa av! Mjuk i sidorna, lätt i handen och superpigg! 
 
Så fort jag var klar i stallet så skyndade vi oss hemåt, så tog jag en dusch och packade mina grejer och så skjutsade mamma mig till Enköping. Myskväll med några av mina fina vänner och det behövdes! Sov kvar där över natten och åkte hem vid lunch. Diana jobbades på töm nu på kvällen av mamma medan jag pysslade om Duchess och fixade lite i sadelkammaren.
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback