Fjant

Efter att ha fått deppat hela dagen och avslutat med en superbra kväll i stallet så har mitt humör blivit ganska mycket bättre än imorse. Mamma och jag hämtade ut medicin och köpte lite olika "sjukvårdsgrejer" i förmiddags och så har jag legat i soffan resten av dagen, typ. Tittade på serier, åt godis och ville gråta hela tiden, snacka om att jag allt kändes så himla hopplöst. 
 
Vi åkte ut till stallet strax efter 6-tiden och tog in våra hästar. Mamma fixade med Diana och gick en promenad med henne medan jag tog Duchess och skrittade ut på en långtur. Dudd var en riktig fjant idag, herregud, var rädd för allting, kastade sig flera gånger och var dessutom så himla pigg. Passade då på och jobbade henne ordentligt, massor med skänkelvikningar, tempoväxlingar och lossa sidorna, snacka om att det gav resultat! Duchess blev så fin och jag bara satt och log, hehe. Blir så glad att hon känns så glad och fräsch!
 
Gällande Diana så fick jag i rapport att hon skött sig väldigt bra, skönt att höra. Hon hade inte varit minsta lilla halt och var jätteduktig när mamma gjorde rent såret, så duktig! Passade på att gosa lite med henne efter att jag hade ridit Duchess, min älskade lilla häst ♥ Känns ju så surt, men det finns väl en mening med allt, antar jag. Hoppas på att det blir bättre väldigt fort så att vi kan komma igång och rida, saknar redan att sitta på hennes rygg!
 
 
Telefonen var full så lyckades inte få några bilder idag, så bjuder på en gammal favoritbild på min favoritponny ♥
 Kommentarer

Vilken underbar bild :D

Svar: Visst är den!! :)
Sara Stina Fredlund


Kom ihåg


Trackback