En kväll med mina älsklingar

Idag så har jag verkligen bara varit i stallet. Vi ska ju ha hand om utsläppen ett tag framöver så började dagen med nya morgonrutinen att vara i stallet strax efter 07.30. Vi var tre stycken vid utsläppet så det gick väldigt effektivt, nu går ju även ett par av hästarna ute om nätterna också så är inte så många hästar heller. Släppte i alla fall ut mina två och mockade samt packade Dianas mat och så åkte vi hem. Gör varken höpåsarna eller byter vatten förrän till kvällen dels då vi blöter höet och inte vill att det ska stå så länge men också då vi använder vattnet som blir över i hinkarna till att blöta höet. Har ju varit så himla torrt så då spar vi lite på vattnet genom att "återvinna" det!
 
Cyklade ut till stallet för intag för ett par timmar sen och emellan stallbesöken så har jag lagt ett par timmar på att fixa mitt rum, blev väldigt nöjd! Nu mot kvällen så fick båda hästarna komma ut och promenera i sådär 40 minuter och så fixade jag med Duchess och mamma med Diana. Jag tycker det är så himla äckligt med Dianas sår, alltså det är ju typ ett finger djupt, så att säga, och det ska stickas upp sprutor så att vi kan spola ur det och så ska det vätskas och så, bläää! Vill ju helst göra allting själv, men det lämnar jag till mamma, blir verkligen svimfärdig.
 
 
 
Två bilder från ikväll, Duchess står och tittar ut ur sitt fönster (vilket hon verkligen älskar!!) och Diana är sådär lagom uttråkad, hehe. Mina älsklingar ♥Kommentarer

Kom ihåg


Trackback