Dags att sätta igång

Igår hade jag en dålig dag, helt enkelt. Somnade alldeles för sent i lördags, sov för lite och var bara på allmänt dåligt humör igår. Och så huvudvärk och en sån där tung känsla i kroppen dessutom. Ingen bra dag, med andra ord. Regnade hela dagen så jag låg inne och kollade på mitt senaste serie-beroende, Thirteen Reasons Why, och så åkte jag ut till stallet mot kvällen. Mamma red Diana och det såg superfint ut! Roligt att se henne från marken, snacka om att det hänt saker. Mycket bättre grundform, skritten har utvecklats mycket och kroppen har blivit väldigt fin, bara den där tjocka magen som ska bort!
 
Idag så började jag dagen med utsläpp, så efter det mockade jag, spånade boxarna, packade mat och bytte vatten. Så kollade veterinären i stallet på Dianas sår och därefter blev jag upphämtad av pappa och så tog vi en fika. Ska ut igen om några timmar och promenera hästarna, sen ikväll ska jag faktiskt iväg och rida en annan häst. En häst några av er nog känner igen, nämligen Antique som jag hade hemma i en månad i somras. Har ju gått ett tag sen sist jag red henne så det ska bli väldigt roligt! 
 
Gällande Diana så har börjat komma igång lite smått samt fått klartecken av veterinären att få börja rida som vanligt. Så roligt!!! Så vi har travat samt skrittat i lördags och söndags, så idag har hon en vilodag och så ska jag börja med galoppen imorgon. Så skönt att det blev så mycket bättre än vad vi trodde, vi tänkte att det skulle ta lång tid innan vi skulle få trava och galoppera men såret har varit så fint så det ska inte vara några problem.
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback