Update

Hej!! Har äntligen lite tid över, så tänkte utnyttja den väl och blogga ;) Har haft fullt upp hela dagarna, verkligen. Måndagen gick åt till att installera oss samt gå på invigningen. Igår jobbade vi i ett av stallarna och tömde runt 125 boxar! Behöver nog inte säga mer än att det var tungt, hehe. Var på mässan när vi hade jobbat klart och kvällen spenderade vi med att spela kort.


Idag har vi också jobbat i samma stall, men idag stod mottagande av körekipagen på schemat. Ett högt tempo behövdes men roligt var det! Extra kul när kuskarna är trevliga och ger beröm :) Har alldeles nyss kommit tillbaka till stugan, men ska snart röra på oss. Vi ska äta och därefter åka in till mässan samt kika på dressyren! Edward Gaal, Carl Hester, Patrik Kittel och Isabell Werth är några av de vi ska se, så kul!!

Vet dock inte om jag längtar mest till mässan eller till Ullevi, hehe. Mässan är enorm och det finns massor av saker!! Favoriterna än så länge är Isabell Werths "butik" samt Pikeur-butiken, så mycket fint fanns det där. Har än så länge fått med mig ett par benskydd, men vi får se vad jag får med mig idag. Hittade min drömkavaj igår, en Pikeur Saphira, 700kr billigare än i vanliga fall och fanns i min storlek, trodde jag... För stor i ärmarna och vid axlarna, så tråkigt! Så ska främst kika efter en kavaj, men annars blir det lite annat smått och gott jag behöver :)
Kommentarer

Kom ihåg


Trackback