Tur till ridhuset

Dagens träning med Diana gav blandade känslor, skulle man kunna säga. Skritten var superfin, kunde få henne i den lägre formen samt få henne att ta i ordentligt och verkligen skritta igenom hela kroppen. Testade lite vändningar och lite flytta undan också vilket gick jättebra! Traven var lite sådär att börja med, men släppte allt eftersom. Hyffsade övergångar, bra stöd i handen och Diana gick fram. Väldigt fin att trava av också! Galoppen var sådär, fick fram henne i den och Diana lackade inte ur en enda gång, men fick inte riktigt den känslan jag ville ha. Vill ha henne rund och att sprången känns runda, men tyckte det blev ganska platt idag tyvärr.
 
Var lite ledsen efteråt, måste jag ändå säga. Visst, det var tusen gånger bättre än nått pass denna månad, typ, men var liksom inte nöjd. Vet ju hur fin Diana kan vara och hur bra hon kan röra sig, så blir lite ledsen när jag inte kan ta fram det ur henne. Men mycket bättre än tidigare, absolut. Dock vill jag ge en stor stjärna till Diana som skött sig exemplariskt idag!! Gick snällt på transporten och skötte sig med bravur hela tiden vi var iväg :)
 
Note to self efter dagens pass; Mer tempoväxlingar! Våga ta stödet i handen, inte bara släppa det. Hela tiden checka av att jag inte klämmer för mycket, klämmande = irriterad Diana. Mer variation mellan rakt och böjt spår, blev lite för fast på volten idag.
 
 
Diana ♥Kommentarer

Kom ihåg


Trackback