Ont i ryggen

Idag har det varit en lång dag i stallet, mysigt! Utsläpp imorse och runt lunch så åkte mamma och jag ut och Diana skulle ridas. Vi tog med oss Duchess och Diana ut i skogen och så fick de båda klättra i backarna och så joggade jag Diana på fältet medan mamma gick med Duchess. En lång tur blev det, vi var ute i nästan en timme, och hästarna skötte sig så bra! Efter ridpasset kom hovslagaren och skodde båda hästarna.
 
Var ut till stallet en sista gång vid 6-tiden och gick en promenad samt pysslade om Diana. I Duchess och Dianas hage så har de inget sällskap utav andra hästar, så tar man in den ena måste den andra få komma in så Diana kom in vid 5-tiden och i med att Diana inte hann vara ute i hagen lika mycket som vanligt idag så fick hon en promenad. Hon fick lite massage, rykt och stretchning efteråt och så satte jag på henne Back on Track på benen innan jag cyklade hemåt. 
 
Något annat lite tråkigare är att jag haft så himla ont i ryggen hela dagen, herregud. Fick massage imorse efter utsläppet och tänkte att det skulle släppa, men det gjorde inte det och efter att jag hade ridit så gjorde det så himla ont. Usch! Så får hålla mig på marken under morgondagen samt på torsdag för att återhämta mig, vi ska ju träna på fredag och så har vi nästa vecka på oss att träna också innan jag åker iväg igen (suck), så bäst att avstå en dag och att det blir bättre än att rida på och att det blir sämre. Men väldigt tråkigt!
 
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback