Massor med saker till salu

Utsläpp imorse och har efter det haft en fixardag här hemma. Planerat lite för hästarna samt fixat med saker jag ska sälja. Letar ni efter diverse utrustning så som schabrak, täcken, pannband och så vidare så kika in på min Instagram - @ssfredlunddressyr - så finns det massor av saker jag säljer! Billigt och lite märken. Skönt att ha rensat ur mina grejer också, det behövdes. Så nu kan det fyllas på med nytt ;) Haha!
 
Stallet gjorde jag och mamma mot kvällen, så kom hem alldeles nyss. Mamma tog Diana och tömkörde henne medan jag gick en promenad med Duchess. Jag låter ju aldrig mina hästar vila på vilodagar, kanske händer 1/10 gånger liksom, så istället brukar jag gå en promenad på 30-40 minuter och se till att de får massage och står med Back on Track. Så efter promenaden körde jag med massageborsten på Duchess och så fick hon stå med BoT på rygg och ben medan jag pysslade med henne. Mysigt! Skönt att få lägga ner lite tid på drottningen i stallet, får sånt dåligt samvete de dagarna jag inte hinner/har möjlighet att stå och mysa och pyssla med henne. De dagarna tjejerna hyr henne vill ju inte jag stå och klänga på henne och "ta tid" med henne ifrån dem, utan då får de pyssla och pussa på henne. Hade själv tyckt att det var jobbigt om jag hade ridit en häst och ägaren hade stått och hållt på med den hela tiden när jag skulle borsta och fixa, så man får lägga lite band på sig och ta det innan eller efter.
 
I övrigt så har min rygg känts mycket bättre idag, men Duchess var lite i luften på promenaden och såklart fick jag en "smäll" i ryggen då. Suck!! Men känns ändå mycket bättre än igår. Ska dock inte rida något imorgon, utan Diana ska få gå en promenad och så tränar vi på fredag istället, så förhoppningsvis är min rygg som vanligt då. Ska be någon utav mina föräldrar massera mig under kvällen så ska det nog släppa lite till. Vi hörs imorgon!
 
 
 
Världens sötaste ♥Kommentarer

Kom ihåg


Trackback