Kvällsmys i stallet

Tillbaka till rutinerna och startade morgonen med att vara i stallet, utsläpp stod på schemat. Resten av dagen har jag tagit det väldigt lugnt. Har ju varit en anspänning att vara iväg, såklart, så allt släppte när jag kom hem och då blev jag sååå trött, så var skönt med en lugn dag. 
 
Denna kväll bjöd på kvällsmys i stallet med mina hästar. Snacka om att jag har saknat dem! Plockade in alla hästarna och därefter tog jag en promenad med Diana, så mysigt att sätta på mina favorit låtar och spendera tid med min fina häst. Efteråt fick Diana massage, stretchades och så fick hon stå med ryggplattan från Back on Track medan jag pysslade med stallsysslorna och Duchess. Duchess stretchades också och fick sina nattlindor, och mängder av pussar och klappar. Avrundade kvällen med att stå i Duchess box och gosa med henne medan Diana stod och blåste varm luft i min nacke, mys deluxe ♥♥ Verkligen en helt underbar kväll!
 
Jag ska alldeles strax gå och lägga mig, och sova lääänge. Imorgon står utsläpp på schemat och därefter har jag inga större planer, men tänker mig att jag ska spendera hela dagen i stallet. Diana ska ridas, Duchess ska ridas och så vill jag putsa mina grejer, plocka undan i sadelkammaren och så vidare. Allt sånt jag inte hunnit göra dessa veckor jag varit borta! Vi ses då!
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback