Back in buisness

Men HEJ! Oj, vad länge sen jag var in här och skrev. Hann aldrig med att skriva fler tidsinställda och tiden har varit väldigt knapp under tiden jag jobbat. Men nu så har jag kommit hem och har då massvis av tid till allt, liksom. Så lyxigt att kunna ta sig tid och ligga på soffan mitt på dagen till exempel, haha! 
 
Dessa veckorna har gått väldigt fort och det var blandade känslor att åka hem, såklart. Skönt att få komma hem till min vardag, mina hästar och mitt liv här, så att säga, men också lite tråkigt. Gillar att ha fullt upp om dagarna! Och fullt upp, det har vi haft. Mina dagar har innehållit motionerande av hästar, stalltjänst, fodringar, utsläpp och utöver det har jag samt en till ledare haft hand om 8-10 barn och ett hus, från 7-22 varje dag. Tog emot att gå upp vissa dagar, verkligen, men det har ändå varit väldigt roligt!
 
Ridit har jag fått gjort också, tre olika hästar hann jag sitta på under dessa två veckorna. Dressyrtränat, hoppat och motionerat på egen hand. Alla tre var väldigt fina, men fick en liten favorit i stallet, en valack vid namn Trinidad. Sån välriden häst, snacka om att jag njöt under varje pass. Helt underbar galopp, hög ridbarhet och välutbildad. Jag har haft väldigt svårt med övergångarna och tempoväxlingarna på Diana, så passade på att göra det mycket på honom för att få in känslan när det var bra. Så roligt! Lyxigt också att jag har tränat i ridhuset och haft speglar, så kunde bara titta upp och korrigera det som behövdes, liksom. 
 
Diana har under tiden motionerats av mamma och Elin, vilket gått väldigt bra. Eller ja, bortsett från att mamma trillade av Diana första veckan och vågade inte berätta det för mig förrän igår, haha. De hade rejsat ute på ett fält och mamma hade satt lite mycket tryck i en väldigt glad Diana, så Diana brallade iväg och mamma trillade av. Utöver det har Diana varit väldigt fin med mamma och även med Elin. Elin tränade henne senast i fredags och hade då känt lite på skolorna, bakdelsvändningar och sånt och det hade Diana gjort väldigt bra, så roligt! Ska bli att vara back in buisness med henne och få träna! Duchess har mamma tömkörts och så har hennes ryttare ridit henne, på måndag ska jag få rida henne också.
 
Lite snabb update om mina senaste veckor, har känts lite tomt utan bloggen men ändå skönt. Men känner att jag behöver det, få skriva av mig mina tankar, funderingar och så samt utvärdera mina pass och träningar med hästarna. Funderade faktiskt på om jag skulle lägga den åt sidan men nej, det ska jag inte. Men ska försöka att förbättra mig med den, det är ju så himla kul när jag faktiskt lägger ner lite tid på den! Vi hörs i nästa inlägg, bjuder på lite bilder från mina två veckor i Wirsbo!
 
 
Utsikten från huset vi bodde i, sååå fint!
 
 
 
Två bilder från en utav kvällarna vi spenderade vid sjön.
 
 
Gudrun, en utav hästarna jag red under tiden jag var där. Väldigt trevlig!
 
 
 
Trinidad, favoriten i stallet!
 
 
 
 
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback